Gościnny występ PDF Drukuj
czwartek, 16 lutego 2017 09:15
img_2406 1. lutego, mieliśmy okazję gościć w Gminnym Ośrodku Kultury Sportu i Rekreacji w Smętowie Granicznym. Tego dnia w samym centrum gminnej kultury obchodzony był Dzień Babci i Dziadka Gminnego Koła Emerytów i Rencistów, który połączono z balem karnawałowym. Z tej okazji przyjechaliśmy do Smętowa Granicznego wraz z grupą dzieci, która podczas zajęć świetlicowych przygotowała przedstawienie. Jak wiadomo po raz pierwszy mieliśmy okazje je wystawić podczas obchodów Dnia Babci i Dziadka na spotkaniu sołeckim. Podobnie, jak we Frący nasi zdolni aktorzy świetnie się spisali, rozbawiając swoją grą zebranych Nestorów. Dziękujemy raz jeszcze, że mogliśmy wziąć udział w tym przedsięwzięciu! Szczególne podziękowania kierujemy w stronę pani Wójt Anity Galant, pani sołtys wsi Frąca Elżbiety Muszyńskiej oraz pani Kierownik GOPS Marioli Wolnik, bez których nasza podróż nie byłaby możliwa. Ponadto nie możemy w swoich podziękowaniach pominąć dyrekcji Publicznej Szkoły Podstawowej w Kamionce oraz Publicznego Gimnazjum w Smętowie Granicznym. Natomiast Członkom Gminnego Koła Emerytów i Rencistów dziękujemy za ciepłe przyjęcie i ofiarowane słodycze.
img_2382img_2385img_2389img_2392img_2397img_2404img_2406img_2408