Sobotnie popołudnie PDF Drukuj
czwartek, 16 lutego 2017 09:41
img_2445 4. lutego w naszej świetlicy odbyły się zajęcia kulinarne, podczas których dzieci przygotowały pyszne babeczki. Warto dodać, że potrzebne składniki zostały zakupione ze środków zebranych przez dzieci podczas kiermaszu ozdób bożonarodzeniowych. Zebrana suma powoli nam topnieje, za pozostałe pieniądze planujemy zakup wybranej przez dzieci gry. Prócz zajęć kulinarnych sobotę spędziliśmy na wspólnej zabawie z wykorzystaniem gier planszowych i nie tylko. Na zakończenie dnia obejrzeliśmy wspólnie bajkę, podczas której chrupaliśmy popcorn, tak więc śmiało możemy powiedzieć, że było jak w kinie :)

img_2421img_2423img_2428img_2429img_2431img_2437img_2442img_2445img_2451