Kobietki świętowały PDF Drukuj Email
środa, 14 marca 2018 09:18
img_8122 8 marca w świetlicy we Frący hucznie świętowano Dzień Kobiet.

Spotkanie rozpoczęto występem dzieci i młodzieży przygotowanym podczas zajęć świetlicowych. Tym razem udział w przedstawieniu wzięły same dziewczęta, tak więc należą się im szczególne podziękowania, że w dniu swojego święta miały ochotę wystąpić umilając pozostałym mieszkankom Frący ten wyjątkowy dzień. Oczywiście nasze aktorki, jak zwykle, spisały się świetnie - dziękujemy Wam Kochane i gratulujemy talentu aktorskiego. Po występie dzieci nadszedł czas na biesiadę. Jak co roku każda z Pań obdarowana została symbolicznym kwiatkiem. Spotkanie sfinansowane zostało ze środków przekazanych przez Radę Sołecką. Jak wiadomo frącki Dzień Kobiet jest już tradycją, tak więc z powodzeniem można napisać: DO ZOBACZENIA ROK!

img_8065img_8066img_8068img_8069img_8072img_8074img_8076img_8084img_8085img_8088img_8091img_8101img_8116img_8122img_8125img_8129img_8130img_8132